torsdag 26 mars 2009

Bastun har blivit ett vitt kök


Vi blev jättenöjda med taket!

Naturligtvis skulle vi vilja fixat mer i köket, men det får bli nästa gång.
Bastukänslan i köket är borta...
Vad tycker ni om köksgolvet??

Nu syns denna fantastiska 70-tals plastmatta ännu mer än tidigare...haha!

Under plastmattan ligger en tjock spånplatta och under den finns ett trägolv. Jag vill ju naturligtvis få fram det, men då måste alla underskåp ut först så det blev för stor operation nu. Det viktigaste var att få bort bastukänslan och få ett ljusare kök.


men kolla.... en list är på plats nu direkt!
Väggarna och taket är målat med en specialfärg, en spärrande primer, det är en grundfärg för isolering av nikotin, sot och vattenskadade ytor. Det behövdes därför ingen lack under.


Allt är inte färdigt än men det kommer bilder efter som. Fönsterna är målade, men utsidan tar jag till sommaren. Dörrkarmar och element ska få lite färsg på sig... ja ni vet... det blir alltid lite extra som ska fixas.


Vi var ju på en minikryssning förra helgen, det måste jag ju säga... Oj, så kul!!

Det var en upplevelse! Det behövdes en paus från allt pluggande. Vi är ju tokiga i U2 och ska se dem i Göteborg i sommar. På denna kryssning var W2 som är Sveriges i särklass bästa U2tributeband... wow.. De var hur bra som helst!


Tack så jättemycket för alla jättegulliga kommentarer!!
Senaste veckorna har jag inte hunnit med bloggen så mycket, men så är ju livet... Jag vill ju hinna med så mycket men tiden räcker inte till för allt.


Ha det nu så bra och var rädda om er!

Kram Martina

5 Vänliga kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vilken skillnad det blir med vitt - supersnyggt!

Men vilken härlig blogg du har - kul att jag hittade hit!

Kika in till mig - jag har en tävling på gång.

Hälsningar Maud

Skimrande kristaller sa...

Det där blev ju hur bra som helst! Ja, när man börjar med ett stort projekt drar det iväg med fler än räknat, så bruka det ju va. Men du, allt bör inte göras just nu, fastän man vill det. Som du säger man hinner inte allt, så ä livet. Man behöver leva emellan alla projekt också... OCH njuta.. Härligt att du fick en bra kryssning. Ha det så gott. Kram Lenita

Evas Paradis sa...

Hej Martina
Ja det var ju ett häftigt golv du ... men du kan ju vara lycklig som i alla fall har ett riktigt trägolv under, även om det kanske får vänta lite innan det får komma fram! Själv hade jag en liknande matta (jo du ... det finns fler) men bara spånskivor under, så vi la helt sonika ett ljust klick-golv a la IKEA över ... tjoho vad bra det blev :-))
Kram Eva

Eikkala sa...

Vad roligt... ja inte golvet men vem vet det kanske är inne enligt någon trend *fniss* spännde med ett större kök. Hmmm... funderar på att göra om våran bastu till klädkammare... vågar inte enns nämna för mina föräldrar... som finne måste man ju ha bastu *ler* kram sari

Masuma sa...

Hej! Så fint det blev hos dig. Tänk vad färg och en kreativ person/personer kan göra. Jag förstår att du är glad för den stora förändingen i dit kök. Det är ju inte bara köket som förändras och blir ljusare utan man själv mår mycket bättre. Stå ut med golvet - allt ska inte komma på en gång.
Kram